BI Projektledare Stockholm | extrapreneurhemsida

BI Konsult /Projektledare

Stockholm

Vill du ha möjligheter till drömuppdrag som inom BI?

Vi på Extrapreneur expanderar i Stockholm och söker nya härliga medarbetare.

Vi vill maximera möjligheten till att hitta ditt drömuppdrag  

Vi tror på att ta hand om vår personal först, vilket ger väldigt nöjda kunder. Vi erbjuder personlig utveckling och utmaningar, som tar dig närmare till ditt drömuppdrag.  

Bra hos oss:  ​

 1. Generösa gemensamma events och konferenser (2 ggr/år utomlands) och flera inom Sverige med kompetenshöjande kurser. Exempel:Milano, Valencia, Chamonix...

 2. Alla förväntade förmåner som tjänstepension, förmånsbil, friskvårdsbidrag...

 3. Du bestämmer balansen av din ersättning utifrån vad du vill och uppdrag du hittar.  

 4. Mycket pengar för utbildning, Bli inte orelevant, med stor utbildningbudget lär sig alla nya kunskaper, verktyg eller metoder, att växa konstant som person och bidra till kunden är "win win".

 5. Delaktig att bygga upp verksamheten, bidra med det du tycker är intressant/roligt, och kompensering därefter.

 6. Kreativ arbetsmiljö på en central allokering på EpiCenter (startup hub).

 7. Självledarskap: Vi tror på att låta anställda bestämma själva vart, när, hur och med vem de vill jobba med. Denna frihet med att besluta, kommer även med ansvar, förtroende och belöning. Alltså inga chefer eller hemligheter här, allt är transparent.

 8. Läs mer om Stockholms "Teampreneurer"

Vem är du:  

 • Minst 5 års arbetslivserfarenhet av projektledning eller 3 år som konsult och minst 2 inom BI.

 • God social förmåga eller vana att hantera rollen som konsult 

 • Erfarenhet av verktyg som Tablaue, qlikview, Power BI eller liknande

 • Gärna erfarenhet av agila metoder och ramverk såsom Scrum, SAFe 

 • Relevant akademisk utbildning 

 • Goda kunskaper i engelska och svenska 

Meriterande

 • Jobbat inom Retail eller Supply chain

 • Azure

 • Avancerad Analys 

 • SQL-utveckling 

 • Data Warehouse

Rollen: 

Du kommer att arbeta tillsammans med en av våra uppdragsgivare med att kvalitetssäkra deras projekt, utveckling eller linjeverksamhet. 

Som BI-konsult/ projektledare hos oss bygger du på ett konsultativt, tekniskt och verksamhetsnära sätt system som möjliggör analys och verksamhetsstyrning i kundens organisation. BI och analytics som vidare blir grunden för AI utveckling är ett fokusområde för oss på Extrapreneur, vi ser en stor efterfråga nu och i framtiden. Vi bygger våra kompetenser  kring strategi, analys, kravarbete och projektledning. Vi är inte bundna till någon teknisk plattform och ser gärna hur du med BI teamet tar fram strategin och vad som är bäst och största möjligheter att bli framtidens lösning tillsammans med samarbetspartners.  Extrapreneur tror på att vara i framkant och jobba med de senaste teknikerna och nu söker vi konsult eller projektledare inom Business Intelligence. 

Vårt mål är att ha imponerande kunder och stolta medarbetare. Vi erbjuder en miljö där personer som är nyfikna, lösningsfokuserade och samarbetsorienterade trivs bäst vilket vi bara inte skriver om, utan det är den kultur som formar bolaget. Vi satsar inte på att bli störst i Sverige, utan att ha de bästa konsulterna, roligaste uppdragen och att matcha dem på ett optimalt sätt. Internt är möjligheterna att påverka och bidra stora för den som vill bidra, vi ser oss som en familj som stöttar och utvecklas tillsammans. Externt så är vår strategi att sätta oss in i våra kunders affärsstrategi och kultur och utifrån den tillföra kompetens och kapacitet för att stödja dem att nå deras mål.   

Vi ser fram emot din ansökan

0761 26 39 70

 • LinkedIn Social Icon

Hitta oss på LinkedIn

Malmö, Stockholm

Sweden

©2018 by Extrapreneur. Proudly created by Alex:)