IT Projektledare Stockholm | Sverige | Extrapreneur

SAP

Projektledare/ Konsult

Stockholm

Vill du ha möjligheter till drömjobb som SAP konsult?

Sök jobb hos oss!

Maximera dina möjligheter att utvecklas och utmanas till att hitta ditt drömjobb inom SAP och växa i din karriär hos oss som konsult. Du kommer även kunna göra ett stort avtryck och vara med på resan för att bygga Stockholmsenheten. 

Du kommer jobba med spännande uppdrag hos de större företagen i Stockholm som får dig att växa och nå dina karriärmål. Vi tar hand om vår personal först, vilket ger väldigt nöjda kunder. Vi kan erbjuda personlig utveckling, coaching och utmaningar som tar dig närmare ditt drömuppdrag. 

Extrapreneur expanderar i Stockholm och söker nya härliga medarbetare. Vi är ett konsultbolag grundat i Skåne på idag 20 personer som nu även växer med våra kunder i Stockholm, som framför allt jobbar med stora välkända svenska företag. 

Vad är bra hos oss: 

 1. Självorganiserad med teams: Vi tror på att låta anställda bestämma själva vart, när, hur och med vem de vill jobba med.  Alltså frihet med att besluta som en entrepreneur, och trygghet som en anställd. Detta betyder förtroende, ansvar och belöning för allt man gör. Alltså inga chefer eller hemligheter här, allt är transparent, och jobbar i teams. Läs mer om självorganiserad Stockholm "Teampreneurer"

 2. Generösa gemensamma konferenser (2 ggr/år utomlands) och flera inom Sverige med kompetenshöjande kurser. Exempel:Milano, Valencia, Chamonix...

 3. Alla förväntade förmåner som tjänstepension, förmånsbil, friskvårdsbidrag...

 4. Du bestämmer balansen av din ersättning utifrån vad du vill och uppdrag du hittar.  

 5. Mycket pengar för utbildning, Bli inte orelevant, med stor utbildningbudget lär sig alla nya kunskaper, verktyg eller metoder, att växa konstant som person och bidra till kunden är "win win". Gå på SAP kurser som är relevanta för framtiden, ex S/4 Hana.

 6. Delaktig att bygga upp verksamheten, bidra med det du tycker är intressant/roligt, och kompensering därefter. 

 7. Kreativ arbetsmiljö på en central allokering på EpiCenter (startup hub). som bjuder på många inspirerande events och seminarier om innovation och ny tech.

Vem är du: 

 • Du är en SAP projektledare/ konsult eller andra liknande befattningar inom ledning och styrning som Applikationsledare, Expert, Arkitekt, Product Owner eller Scrum master. 

 • 3+ års SAP erfarenhet inom alla områden, meriterande är SD, EWM, TM, SCM eller F&R.

 • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av kvalificerad projektledning eller liknande

 • God social förmåga eller vana att hantera rollen som konsult 

 • Meriterande med certifiering som PMP, IPMA eller liknande. 

 • Du ansvarar för att söka uppdrag med vår hjälp och nätverk, på så sätt hittar du det du verkligen vill göra. 

 • Goda kunskaper i svenska och engelska 

Du är nyfiken och vill utvecklas, det är en av de viktigaste ingredienserna för framgång, eftersom det gör att du ständigt lär dig nya saker och därigenom ökar din kompetens. Detta är Continues learning, när du lär dig nya kunskaper, verktyg eller metoder, som gör att du växer som person och företaget förbättras konstant och båda blir vinnare. Anledningen? Den snabba utvecklingen av teknik betyder att mycket av den utbildning som erbjuds av universitet blir föråldrad inom några år. För att hänga med, anammar vi "flexibla" öppna karriärsmodeller som erbjuder berikande uppdrag, projekt och erfarenheter snarare än en statisk karriärutveckling. Fokus ligger på att bli riktigt bra på det man gör, är du bra på något så blir det roligt, när något är roligt så vidareutvecklar du dig. Arbetsglädje är ett annat ord för produktivitet. 

Vårt mål är att ha imponerande kunder och stolta medarbetare. Vi erbjuder en miljö där personer som är nyfikna, lösningsfokuserade och samarbetsorienterade trivs bäst vilket vi bara inte skriver om, utan det är den kultur som formar bolaget. Vi satsar inte på att bli störst i Sverige, utan att ha de bästa konsulterna, roligaste uppdragen och att matcha dem på ett optimalt sätt. Internt är möjligheterna att påverka och bidra stora för den som vill, vi ser oss som en familj som stöttar och utvecklas tillsammans. Externt så är vår strategi att sätta oss in i våra kunders affärsstrategi och kultur och utifrån den tillföra kompetens och kapacitet för att stödja dem att nå deras mål.  

Vi ser fram emot din ansökan

0761 26 39 70

 • LinkedIn Social Icon

Hitta oss på LinkedIn

Malmö, Stockholm

Sweden

©2018 by Extrapreneur. Proudly created by Alex:)