Testledare Malmö | extrapreneurhemsida

Testledare, Testarkitekt

Malmö

För dig som ser test som nyckelfunktion

Vi på Extrapreneur expanderar i Malmö och söker nya härliga medarbetare.

Våra fokusområden är Digitala Ledare och Delivery Enablers och vårt team med Delivery Enablers söker nu fler underbara kollegor med fokus på testaspekten av utveckling. Detta konsultteam arbetar med införande och genomförande av det som krävs för att skapa en effektiv och kvalitativ utvecklingspipe: test och konfigurationsaspekter. Test är en nyckelaspekt - enabler - i utvecklingskedjan och ett fokusområde för oss på Extrapreneur, vi ser en stor efterfråga nu och i framtiden.

Extrapreneur grundades i Malmö 2012 och har sedan dess vuxit sakta men säkert till en av regionens senaste och främsta Gasell-företag. I dagsläget är vi två etablerade team i Malmö med kontor på Gamla Väster och ett under etablering Stockholm med kontor centralt på Epicenter.

Vad mer är bra hos oss:  

 1. Tillhörighet, Trygghet, hög trivsel faktor och bra förmåner 

 2. Generösa gemensamma events och konferenser med roliga kollegor

 3. En prestationsbaserad lönemodell med bra grundtrygghet

 4. Agilt inspirerad organisation med potential att utvecklas i och med

 5. Högt fokus på dig, din utveckling och roll som del av teamet

Vem är du:  

 • Minst 5 års arbetslivserfarenhet med fokus på Test av mjukvara inom IT och R&D 

 • God social förmåga eller vana att hantera rollen som konsult 

 • Erfarenhet av verktyg som Jenkins, Jira, Loadrunner eller motsvarande

 • Erfarenhet av agila metoder och ramverk såsom Kanban, Scrum, SAFe

 • Relevant akademisk utbildning 

 • Goda kunskaper i engelska och svenska 

Meriterande

 • ISQTB

 • Exploratory Testing

 • Ramverk för Testautomation

Rollen: 

Du kommer att arbeta tillsammans med en av våra uppdragsgivare med att planera, genomföra test och utveckla deras förmåga inom området. 

Som Testledare, Testarkitekt. Testcoach eller Testspecialist (det är inte namnet på rollen som är viktigast eller hur?) hos oss arbetar du på ett konsultativt, tekniskt och verksamhetsnära sätt med test där målet är att producera information som beslutsunderlag i kundens organisation.

Vår drömkandidat för denna rollen kombinerar en förmåga att arbeta operativt med test i utvecklings- eller systemteam samtidigt som man har viljan att bidra till att utveckla kunders förmåga inom området. Du har hands-on erfarenhet av relevanta verktyg och kanske till och med ser dig som specialist inom något område.  

Vårt mål är att ha imponerande kunder och stolta medarbetare. Vi erbjuder en miljö där personer som är nyfikna, lösningsfokuserade och samarbetsorienterade trivs bäst vilket vi bara inte skriver om, utan det är den kultur som formar bolaget. Vi satsar inte på att bli störst i Sverige, utan att ha de bästa konsulterna, roligaste uppdragen och att matcha dem på ett optimalt sätt. Internt är möjligheterna att påverka och bidra stora för den som vill bidra, vi ser oss som ett team som stöttar och utvecklas tillsammans. Externt så är vår strategi att sätta oss in i våra kunders affärsstrategi och kultur och utifrån den tillföra kompetens och kapacitet för att stödja dem att nå deras mål.   

Vi ser fram emot din ansökan

Vet mer  ring på 0703 02 11 13

 • LinkedIn Social Icon

Hitta oss på LinkedIn

Malmö, Stockholm

Sweden

©2018 by Extrapreneur. Proudly created by Alex:)