Om oss | extrapreneurhemsida

Extrapreneur Teamet

 • Grey LinkedIn Icon

Hans Bliselius

Har jobbat som konsult, till största del i telekombranchen i över 25 år, har under denna period parallellt varit ägare och drivit konsultföretag. Detta har bidragit till en gedigen kompetens att kombinera teknik med affärsmässighet i praktiken.

Har framför allt en bred och lång erfarenhet som Configuration Manager, i olika former och i olika brancher.
Besitter en unik förmåga att snabbt sätta in i nya verksamheter med kvalitetssäkring och resultat i fokus.

Tillbringar en del av sin fritid med att jaga olika tryper av bollar, iklädd träningskläder samt att äta och dricka gott.

 • Grey LinkedIn Icon

Vivi Persson

Vivi är en glad och driven projektledare med stor passion för processförbättringar.
Hon älskar mötet med nya människor och att lära sig utav nya utmaningar.
Att utvecklas och dela med sig av sin kunskap är något som hon värdesätter högt.
På fritiden älskar Vivi att läsa, gärna någon reseskildring om en ny spännande plats att besöka.

 • Grey LinkedIn Icon

Alexander Carracedo

Alexander drivs av innovation och att tillsammans med medarbetare utveckla effektiva lösningar. Han lever enligt devisen ”I ask for progress, not perfection”, ett framgångsrecept för snabb förbättring av rätt leverans. Han har även stort fokus på förbättring av egna och medarbetares styrkor. Alexander bidrar med energi, motivation och har omfattande förståelse i kommunikation och gruppdynamik. Han är analytisk i det operativa arbetet och kan ta fram visioner samt strategier för att sätta tydliga mål.

Alexander har stort intresse för framtidens teknologi, så som AI, Big data, solceller, drönare, 3D-print mm, och vilka möjligheter den har för framtidens affärsmodeller. Alexander har främst erfarenheter i Projektledning, KPI, SAP, Supply chain, Dataanlys, BI Strategi, Agile Product owner, Förändringsledning och Processutveckling.

 • Grey LinkedIn Icon

Kjell Erkstam

Kjell är en affärsinriktad och kvalitetsdriven person med mångårig erfarenhet av testning av mjukvara.

Han har ett driv att hitta förbättringar och förenklingar inom alla områden och är inte rädd för att ta sig an ”omöjliga” uppdrag.

Erfarenheter och intresse av att modernisera strukturer och processer genom lagarbete och delaktighet föredras.

Med ett lugn och en metodik som lätt smittar av sig har Kjell förmågan och den tekniska kompetensen att diskutera detaljer i de flesta IT system och utmaningar han ställs inför.

 

På fritiden spelar Kjell ishockey samt cyklar en hel del mil längs landsvägar.

 • Grey LinkedIn Icon

Niklas Sibelius

Jag är en nyfiken och engagerad lagspelare med bred erfarenhet av olika roller inom Telekom och IT. För mig är det viktigt att ha ett proaktivt förhållningsätt till medarbetare och nya utmaningar. Detta gör mig till en tillgång i såväl projekt- som linjearbete, där jag bygger broar och bidrar till att skapa ett ökat för förtroende för er organisation. Jag har också speciell kunskap och förståelse om marknadskommunikation och digitala kanaler. På fritiden komponerar jag musik.

 • Grey LinkedIn Icon

Victoria Remheden

Victoria är en driven, lösningsorienterad och adaptiv individ som tar sig an nya utmaningar helhjärtat. Hon har lätt för att sätta sig in i nya situationer och ta ett helikopterperspektiv. I roller såsom change & configuration manager, koordinator och process specialist utmanar hon nuläget och arbetar med förändring mot högre effektivitet och kvalitet. Privat är hon en engagerad 2-barns mamma som gärna styrketränar och kopplar av med sci-fi böcker.

 • Grey LinkedIn Icon

Peter Thörn

Peter har en grundläggande tro på att allt är mer eller mindre möjligt och att det är roligt att arbeta med duktiga människor för att göra det. Han trivs lika bra med att prata om tekniska detaljer i cloud-lösningar som hur man definierar strategiska program för att utveckla en organisation. Peters intresse att snabbt se levererat värde med kvalitet utan överdriven administration gör honom till en naturlig ambassadör för agil arbetsmetodik.

Privat drömmer han om att bli skidlärare eller kanske att driva en liten restaurang men fram tills det händer får han nöja sig med att besöka skidorter och bra matställe.

 • Grey LinkedIn Icon

Cecilia Larsen

Cecilia är en projektledare med starkt kvalitetstänk och ett utpräglat sinne för ledning och struktur Hon drivs av varierande arbetsuppgifter och att få människor att samarbeta. Just det sistnämnda är absolut hennes starkaste sida. Får ofta höra att hon är klistret som behövs i en organisation.
Hålla koll på detaljer, hitta lösningar och vägar framåt är andra nyckelord som beskriver henne väl.

 • Grey LinkedIn Icon

Desiree Chroneer

Jag är en teknisk testare med testledarbakgrund som har jobbat inom test i många år inom branscher som Telekom och E-com.

Jag gillar utmaningar, att lösa kniviga problem och att träffa nya människor att jobba med.

Alltid nyfiken och vill veta hur saker fungerar eller är tänkt att fungera. Som konsult har jag jobbat i över 10 år. Utöver arbetet gillar jag att resa. Springer lite nu och då, och ibland deltar jag i något lopp som Lidingö-loppet.

 • Grey LinkedIn Icon

Lars Jonasson

Jag har stor erfarenhet för säkerställa att IT-tillämpning och tjänster ger unika värden och kan möta kundernas och företagens förväntningar. Min ambition är att bidra till enastående lösningar, kvalitet och kostnad i enlighet med kundens behov och förväntningar. Att bygga lösningar, planera, analysera och översätta affärsmål, IT och processer till initiativ. Hantera resurser, köra strategisk agenda, uppgifts prioritering, förändringsledning, rapportering till kundens behov. Regelbundet kommunicera status, rapporter och förbättringar av projekt, där IT ska uppfylla kundernas behov och kostnadseffektivitet

 • Grey LinkedIn Icon

Johan Persson

Johan vill skapa det optimala digitala teamet, då han brinner för hur teknologisk utveckling och människor integrerar i samband. För bakom varje fantastisk produkt, finns ett fantastiskt team.

Snabblärd, hög social kompetens men framför allt som en positiv drivkraft framåt definerar Johan väl. Hans passion för IT och gruppdynamik gör Johan till den optimala digitala projektledaren.

Som certifierad inom både Projektledning (PMI) och som Scrum Product Owner (Scrum Alliance) har johan lett stora projekt av hög prioritet inom både SW och HW. Med 6 års internationell erfarenhet under bältet har Johan utvecklats till en person som är adaptiv beroende på stakeholder och snabbt bygger förtroende.

Johan är erfaren inom diverse områden som outsourcade IT leveranser, digital utveckling, integrerade system, incident hantering, workshops och processförbättring.

 • Grey LinkedIn Icon

Andreas Algback

Andreas är extremt energisk, karismatisk och driven konsult med bred erfarenhet inom management i enterprise organisationer.
Jag är specialiserad på release och projektledning men jag är inte bara begränsad till processer utan har en förmåga att hantera tvärfunktionell planering för parallella projekt.

Utöver det ovanstående har jag en bakgrund som senior tekniker, detta ger mig de rätta verktygen för att underlätta en framgångsrik planering och implementering i er verksamhet.

Min lediga tid tillbringar jag gärna med familj, vänner och i träningslokalen. Gör även goda försök att återuppta mitt handikapp som golfare.

 • Grey LinkedIn Icon

Mikael Jeppsson

Mikael Jeppsson har lång och gedigen erfarenhet inom ledning, kvalitetsarbete och metodutveckling. Han är en driven och innovativ ”Extrapreneur” med positiv och prestigelös attityd vars styrkor är att motivera och coacha andra. Han är expert inom Test och Kvalitetssäkring med en bevisad förmåga att öka effektiviteten i organisationen genom att kontinuerligt arbeta med förbättring och implementering av nya arbetsmetoder, processer och verktyg.

 • Grey LinkedIn Icon

Anna-Karin Svensson

Anna-Karin är en drivande och vetgirig koordinator och projektledare med stort kvalitetsfokus. Med nyfikenhet och resultatinriktning sätter hon sig in i system och strukturer för att hitta lösningar på problem och ta fram processförbättringar.
Avslut och leverans är ledorden.

När hon inte jobbar åker hon gärna skidor, rider eller på annat sätt vistas i naturen.

 • Grey LinkedIn Icon

Rebecca Samuelson

Rebecca är en koordinerande strukturista med ett starkt sinne för service.
Hennes största drivkraft ligger i att leverera och att lära sig nya saker. Hon har lång och bred erfarenhet inom Telekombranschen såväl inom R&D som IT.
Hon arbetar främst inom projektledning och konfigurationsstyrning och ofta med inslag av utbildning och kommunikation. Hon hugger gärna in där det behövs för att leverera en helhet.

Hennes livsfilosofi går ut på att handling förändrar situationen och lever enligt det varje dag . Rebecca bidrar med ett helhetstänk och är ofta spindeln i nätet.

Hemma sysslar Rebecca gärna med sitt evighetsprojekt trädgården, tränar eller umgås med familj och vänner.

 • Grey LinkedIn Icon

Peter Neikell

Peter är en relationsbyggande produkt- och projektledare med slutanvändaren i fokus. Han drivs av att hela tiden förbättra sina produkter både vad det gäller nya funktioner och kundupplevelsen. Han har stor erfarenhet av målgrupps- och konkurrentanalys samt roadmaparbete. Peters erfarenheter från arbete med, och ledning av, framtagning av teknisk dokumentation har gett honom verktygen för att vara tydlig i sin kommunikation och att driva på för att få fram nödvändig information.

Fritiden tillbringas med familj och vänner och som ledare för tre olika ungdomslag i fotboll och innebandy.

 • Grey LinkedIn Icon

Maria Lundqvist

Jag är ambitiös och drivande och gillar nya utmaningar för det gör att jag hela tiden utvecklas. Min inställning är att det finns inga problem bara nya möjligheter och jag blickar gärna framåt för att hitta bästa lösningen.  Jag gillar att jobba med människor och jag har lätt för att skapa kontakter i och mellan organisationer. På fritiden hänger jag mest i handbollshallar och vid fotbollsplaner ivrigt hejande på mina barn.

 • Grey LinkedIn Icon

Linus Lindström

Linus är en social och utåriktad projektledare och business analyst med fokus på kvalitet, process och verksamshetsutveckling. Linus har lång efarenhet av att driva föbättringsprojekt inom kvalitet med både utveckling och ledning av verksamhetsprocesser. Förbättringsarbete genom användande av databaserade beslut s.k big data är ett område som Linus arbetat med mycket. Att skapa klarhet och prioriteringar i verksamheten genom att använda datainsamling mellan marknad och teknikutveckling och på så sätt skapa förståelse mellan affären och utveckling för optimala beslut.

 • Grey LinkedIn Icon

Per-Åke Frostell

Per-Åke är en nyfiken förändringsledare med god erfarenhet av såväl systemutveckling som förvaltning. 
Han angriper utmaningar uppifrån och ner och engagerar med sin stora nyfikenhet. Per-Åke är lika bekväm i 
arkitekturdiskussioner som i frågor om automation och it-infrastruktur. Han har flera års erfarenhet som ledare och linjechef i mindre och större sammanhang och uppskattar verkligen att se människor omkring honom växa med uppgiften och utvecklas tillsammans.
Privat bor Per-Åke på landet och uppskattar att röra sig i trädgården, med hundarna eller på motorcykeln.

Våra Kompetens och Strategi Konferenser

STOCKHOLMS "TEAMPRENEURER"

Vi expanderar i Stockholm 

läs mer om våra självorganiserade teams

Malmö, Stockholm

Sweden

©2018 by Extrapreneur. Proudly created by Alex:)