Extrapreneur är nu en stolt Atlassian Solution Partner!

Atlassian Solution partner Extrapreneur

Letar ni efter en partner som kan hjälpa er att få ut det mesta möjliga av era Atlassian-produkter? Då har ni kommit rätt!

Extrapreneur har lång erfarenhet av att erbjuda tjänster som business support specialister, migreringsprojektledare och projektledare vid införande av Atlassian-produkter hos våra kunder. Nyligen har vi också rekryterat och byggt upp ett team med djupgående kompetens inom just Atlassian-produkter och kan stolt meddela att vi har blivit en Atlassian Solution Partner.

Våra tre certifierade Atlassian-konsulter – Johan, Fredrik och Oskar – erbjuder supportspecialisttjänster som hjälper er att skräddarsy serviceavtal anpassade efter antalet användare, hantera licenser för produkter och add-ons, hantera supportärenden mot tredjepart och se till att dokumentation och guidelines hålls uppdaterade. På så sätt kan ni lägga allt fokus på verksamheten, medan vi tar hand om allt som rör Atlassian.

 Vill ni veta mer? Kontakta Rickard Dysenius för att få reda på hur Extrapreneur kan hjälpa er att nå nya höjder med era Atlassian-produkter!

#atlassian #extrapreneur #itkonsult #atlassiansolutionpartner #jira

Föregående
Föregående

Atlassian Remote Support

Nästa
Nästa

How to apply my verification knowledge in Automotive industry?