Visste ni att vi på Extraprenuer också kan leverera ett helt utvecklings-team?

Vi arbetar oftast på plats hos kunden men under årens lopp har vi även stöttat kunder med teamleveranser där vi tagit ansvar för både stora och små delar av utvecklingen. Vi har till exempel två agila team där vi tillsammans med två partners stöttar en större organisation i förvaltning och utveckling av delar av deras IT landskap ut mot deras kunder. Ett annat pågående exempel är där vi stöder en start-up med att ta fram en proof-of-concept lösning som när den blir lyckad kommer utgöra grunden för en betaversion som de kommer bjuda in potentiella kunder att testa och utvecklas med.

Inom kort kommer vi ha ett mindre, agilt utvecklingsteam i Göteborg redo för nya spännande utmaningar. Tillsammans har de över 25 års erfarenhet som utvecklare och besitter kunskap inom allt från UX/UI design, fullstackutveckling till DevOps. Självklart finns det även färdigheter för att axla roller som både Techlead och Scrum Master om det skulle behöva växa lite. 

Teamet sitter på plats i centrala Göteborg men kan också jobba remote. Medlemmarna har stor teknisk bredd inom både front- och backend när det gäller webbbteknologier och kan kompletteras med specialist på applattformarna android eller iOS vid behov.

Kontakta Peter eller Linda om ni är nyfikna och vill veta mer.

Föregående
Föregående

5 tips innan ni börjar använda Jira

Nästa
Nästa

Workplace Big 5 som en viktig del av våra konsulters kompetensresor